Over ons

Piet Binkhorst, Oprichter
piet@thegreensolution.nl
085-3038256

 

Bo Binkhorst, Finance & Administratie
admin@thegreensolution.nl
085-3038256

 

“KEEP IT SIMPLE”

 

In 2018 was Piet Binkhorst actief als Projectmanager bij IceBear in Steenwijk. 

In dezelfde periode was Jerry Pols actief als Business Developer in machines voor onkruidbestrijding. 

 

Tijdens de eerste kennismaking gaf Piet aan bij Jerry dat er bij veel industriële ondernemingen restwarmte wordt geproduceerd waar uiteindelijk heet water mee gemaakt kan worden. Jerry wist dat er alternatieve methoden gezocht werden in duurzame onkruidbestrijding. Ze besloten om op zoek te gaan naar een combinatie van deze factoren om een echte duurzame manier van onkruidbestrijding op te zetten. 

The Green Solution was geboren. 

 

Het huidige kantoor in Duiven werd betrokken en de oplossing voor onkruidbestrijding werd uitgebreid naar het leveren van duurzaam verwarmd en onthard heet water. 

Heet water wordt gebruikt voor evenementen, het aanvullen van warmtebuffers voor bijvoorbeeld de verwarming van woningen, het aanvullen van zwembaden, reiniging van tankwagens en asfaltreiniging. 

 

Organisaties die restwarmte produceren voeren dit meestal af via de lucht. De wetgeving omtrent de afvoer van restwarmte wordt strenger en strenger. Met de oplossing van The Green Solution wordt een alternatieve en duurzame methode toegevoegd voor deze ondernemingen om hun restwarmte circulair af te voeren.