Nieuws

 

THE GREEN SOLUTION: HEET WATER IN BULK

Heet water van restenergie verkrijgbaar via tankstations. Veel fabrieken hebben te maken met restenergie die ergens naartoe moet. Als die energie niet geloosd wordt, kan deze worden ingezet voor de verhitting van water. The Green Solution heeft op tien plaatsen in Nederland tankstations met duurzaam verwarmd heet water, dat wordt afgenomen voor onder meer onkruidbestrijding. Groenvoorziener Berdi was vijf jaar geleden een van de eerste klanten.

 

LEES HET HELE ARTIKEL HIER


DROOGCENTRALE PRIMCO GAAT WARM WATER LEVEREN VOOR DUURZAME ONKRUIDBESTRIJDING

Droogcentrale Primco en The Green Solution hebben een warmteleveringsovereenkomst getekend.

Met het hete water dat Primco produceert, bevoorraadt The Green Solution onder meer onkruidbestrijders. Onkruid bestrijden met heet water is verreweg de meest milieuvriendelijke en effectieve oplossing van dit moment. Hierdoor verdwijnen er geen chemicaliën in de grond en is wegbranden – dat stankoverlast, meer risico voor brand en uitstoot met zich meebrengt – verleden tijd. 

LEES HET HELE ARTIKEL HIER


DE WATERKNALLER.
De waterknaller is niet meer weg te denken uit het straat- beeld van Nijmegen.
Met heet water, opgewarmd door rest- warmte, trekken medewerkers van Dar de wijk in om op een milieuvriendelijke manier onkruid te beheersen. Deze nieuwe werkwijze levert economische, ecologische en operationele voordelen op.

LEES HET HELE ARTIKEL HIER